Home News Як вигідно і просто купити квитки на поїзд через Інтернет

Як вигідно і просто купити квитки на поїзд через Інтернет

by marusia
Published: Last Updated on

Навіть залізниця стає сучасною. Розвалюються вагони перетворюються в нові і комфортабельні, поїзди набувають майже лякаючу швидкість.

Квиткові каси теж еволюціонують-відправляються в інтернет. Сьогодні існують електронні квитки на потяг. Їх купують на сайті Proizd, причому зробити це гранично просто.

Інструкція

Відкрийте сайт. Ви відразу побачите форму з віконцями. Потрібно ввести пункти відправлення і призначення. Заодно виберіть відповідну дату у вбудованому календарі.

Вас відправлять на сторінку розкладу. Вивчіть запропоновані варіанти. Тут ви виявите більше відомостей, ніж в стандартному розкладі на вокзалі: побачите тип вагона, кількість місць, що залишилися і навіть вартість майбутнього квитка. Виберіть найпривабливіший поїзд.

Сервіс відправить вас до інтерактивної схемою. Позначте потрібні місця.

Наступний крок-контактні дані. Тут же необхідно вказати ім’я з прізвищем.

На сторінці з даними виберіть додаткові послуги. Нічого не потрібно? Сміливо ігноруйте цей крок.

Оплатіть квиток. Знадобиться тільки банківська картка.

Підтвердьте оплату і трохи почекайте. Вам прийде електронний квиток.

Переваги сервісу

Сайт Proizd гранично надійний. Він офіційний співробітник Укрзалізниці і продає тільки офіційні проїзні документи. Ніякого шахрайства. Більше семи з половиною мільйонів проданих квитків підтверджують це.
Proizd збереже вам час і нерви. Чи не доведеться добиратися до вокзалу або станції, стирчати в черзі, лаятися з білетером. Інтерфейс простий і зрозумілий, на всю покупку йде близько хвилини. Контакт з людьми повністю виключений-все повністю автоматизовано.

Сервіс багатофункціональний. Фактично це повний аналог квиткової каси, тільки в вашому смартфоні або комп’ютері. До речі, існує додаток Proizd для мобільних пристроїв. Довідкова інформація, повернення квитків, техпідтримка — все в одному місці. Ви можете оформити квиток з дому, улюбленого кафе або прямо з таксі по дорозі на вокзал.

Онлайн-сервіс дбайливо зберігає ваші персональні дані. Зловмисники не отримають номера ваших карток і інформацію про ваші переміщення.

Proizd займається не тільки залізничними квитками. Тут ви можете придбати проїзний на міжміський автобус і подивитися розклад рейсів. Нещодавно була запущена нова функція-бронювання авіаквитків. Proizd-справжній must have для мандрівного українця.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.