Home News Столи розскладні трансформери та їх різновиди

Столи розскладні трансформери та їх різновиди

by marusia
Published: Last Updated on

Стіл-важливий предмет меблів. На кухні і у вітальні навколо нього збирається вся сім’я. Комп’ютерні столи, столики в спальню зазвичай гранично компактні і функціональні, але щодо звичайних такого не скажеш.

Серед пропозицій купити стіл на https://mebeloffice.com.ua/index.php?categoryID=75 можна виявити столи-трансформери. Що це? Якими вони бувають?

Поняття

Трансформером називають будь-який механізм, здатний до трансформації. Стіл-трансформер може змінювати свій зовнішній вигляд — площа поверхні, функції — і є більш практичним різновидом меблів. Такі конструкції часто зустрічаються в сучасних будинках.

Розкладні трансформери заслуговують на особливу увагу. Механізмів трансформації багато, і розкладний — тільки один з них. Площа поверхні також можна збільшувати вставками. Ще існують поворотно-відкидні столи і багато інших.

Перевага

Головний плюс столу-трансформера-економія місця. Сучасні будинки і квартири невеликі, і простору в них часто не вистачає. Найгірше доводиться власникам однокімнатних студій. Їм особливо потрібні меблі два в одному, адже не доведеться купувати два окремих предмета.

Трансформовані вироби більш мобільні. Їх легко перемістити на інше місце без сторонньої допомоги. Тому перевести стіл в інше положення можна і одному.

Механізм трансформації надійний. Спокійно служить десятки років. Взагалі столи-трансформери такі ж міцні, як і звичайні.

Столи-трансформери дозволяють здивувати гостей. Трансформовані меблі популярна, але ще залишається екзотикою. Саме столи почали трансформувати досить рано, але сучасні механізми трансформації куди видовищніше старих. Хочете розважити друзів? Продемонструйте їм можливості вашого столу.

Вид

Стіл, що росте в довжину. Розкладаючись, він стає довшим. У складеному вигляді це невеликий обідній стіл, в розкладеному він дозволяє розмістити всіх гостей.

Стіл, що росте в ширину. Аналогічний варіант. Зазвичай удлинняющиеся столи місткіше.

Журнальний-обідній стіл. Зручний механізм трансформації дозволяє легко перетворити низький столик в стіл для повноцінного обіду.

Стіл-консоль. У складеному вигляді це невелика консоль, яка розміститься біля стіни.

Стіл-стелаж. Невеликі відкриті полиці легко перетворюються в цільну стільницю.

Три в одному. Ця модель перетворюється не тільки в журнальний і обідній стіл, але і в повноцінне спальне місце. Зручно, коли несподівано з’являються гості.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.