Home Economics Особливості послуги автовикупа у Львові: що треба знати

Особливості послуги автовикупа у Львові: що треба знати

by vinokurova_mv

Іноді виникають обставини, коли терміново потрібні гроші. Що робити в цій ситуації? Або позичати, або продавати майно. Часто у другому випадку вибір падає на автомобіль: прожити без особистого транспорту більшості сімей можна, а сума виходить солідна, це один із найдорожчих видів рухомого майна. Та й у протилежній ситуації, коли гроші з’явилися і можна розжитися кращим транспортом, актуально продати стару машину. Головне — готовність витратити час та сили, адже потрібно оформити оголошення, обробляти відгуки, спілкуватися…

Є й альтернатива: ви не чекаєте на примхливого покупця, а вирушаєте в організацію, яка завжди готова розглянути вашу техніку. Це називається автовикуп. Звичайно, простіше і вигідніше співпрацювати з місцевою компанією — навряд чи сумлінні фахівці поїдуть за вашою машиною через всю країну. Якщо ваш запит — автовикуп Львів, то, безсумнівно, в пошуковій видачі трапиться фірма з нехитрою назвою Автовикуп.

Із ким працюють?

Власники б/в машин, нехай пошарпаних, але «живих». Використання послуги автовикупу просто економить клієнту час, особливо якщо модель стара або великий пробіг. Власники вбитих авто також успішно звертаються. Навіть якщо зламані важливі деталі і машина не рушає з місця, в Автовикуп її охоче приймуть.

Це стосується навіть автомобілів, які максимально постраждали в ДТП, які зазнали руйнівної дії полум’я. Не поспішайте вважати пошкоджену машину купою металобрухту — на вас може чекати вигідна пропозиція.

Остання категорія клієнтів — власники закордонних машин, які з тієї чи іншої причини не завершили процедуру розмитнення. Реалізувати або використовувати таку машину до ладу не можна, вона простоює. Щоб вирішити проблему, потрібно займатися формальностями та нести витрати. Якщо це морок перестало вписуватися в плани, є сенс звернутися в Автовикуп. Вам залишиться тільки витратити отримані гроші, а нерозмитнений автомобіль з вашого життя зникне.

Хід купівлі-продажу

Залишити заявку можна через сторінку фірми, а також по телефону чи Viber. Далі потрібно домовитись про зустріч із співробітником — він огляне товар та запропонує ціну. Вона залежить від марки та моделі, віку та стану. Якщо сторони дійшли згоди, підписують договір. Автовласнику доведеться надати свій ідентифікаційний номер, посвідчення особи та документи на машину.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.