Home Economics Існуючі засоби зовнішньої реклами, їх ефективність та сфера застосування

Існуючі засоби зовнішньої реклами, їх ефективність та сфера застосування

by buma888

Навіть із швидким розвитком цифрової реклами зовнішня реклама не здає позиції так просто. Рекламні оголошення можна побачити на білбордах, автомобілях, лайтбоксах біля зупинок, на вулиці і в місцях з інтенсивним рухом, де люди можуть легко побачити рекламні оголошення. Серед переваг друкованої зовнішньої реклами варто згадати:

  • висока видимість завдяки влучному розташуванню у місцях, де рекламу побачить багато людей;
  • широке охоплення аудиторії, що робить її придатною для кампаній з підвищення впізнаваності бренду;
  • можливість дотику – друкованих матеріалів можна торкатися та взаємодіяти з ними;
  • локальний таргетинг: такі друковані рекламні засоби, як плакати і реклама на вуличних меблях, ідеально підходять для локалізованих рекламних кампаній;
  • довга експозиція – друковану зовнішню рекламу видно 24/7, що забезпечує постійний доступ до потенційних клієнтів;
  • друкована зовнішня реклама може працювати в поєднанні з цифровими маркетинговими зусиллями, посилюючи повідомлення бренду;
  • рекламодавці мають творчу свободу створювати візуально привабливі оголошення.

Для того, щоб створити банер, плакат чи заповнити рекламний щит, треба звернутися до професіоналів, наприклад, у компанію Сіріо в Києві https://sirio.com.ua/uk/naruzhna-reklama/. Перед тим, як надіслати їм макет, визначтеся з тим, який саме тип друкованої зовнішньої реклами вам потрібен.

Рекламні щити

Це великі дисплеї, що привертають увагу і часто розташовані вздовж шосе, головних доріг і в містах. Вони бувають різних розмірів і форматів, включаючи цифрові рекламні щити, які можуть відображати динамічний вміст.

Реклама в громадському транспорті

Це реклама, яку розміщують ззовні або всередині транспортних засобів – автобусів, метро, інших видів громадського транспорту, – орієнтуючись на пасажирів і мандрівників.

Плакати та бюлетені

Це менші друковані оголошення, які зазвичай можна знайти на автобусних зупинках, вокзалах, аеропортах і в містах. Вони можуть передавати стислі повідомлення та часто використовуються для місцевих рекламних кампаній.

Реклама на вуличних меблях

Це зазвичай плакати, що розміщуються на автобусних зупинках, лавках, кіосках і телефонних будках. Вони вписуються в міське середовище та пропонують більш комплексний підхід до реклами.

Реклама в аеропортах

Це можуть бути плакати, банери та цифрові дисплеї, націлені на мандрівників, які очікують на рейси або орієнтуються в аеропорту.

Реклама в торгових центрах

Сюди включають плакати, банери та цифрові екрани, розташовані всередині торгових центрів. Вони охоплюють покупців і можуть рекламувати продукти, послуги чи спеціальні пропозиції.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.