Home The beauty До якого магазину вирушити, якщо ви хочете придбати пружинний матрац

До якого магазину вирушити, якщо ви хочете придбати пружинний матрац

by vinokurova_mv

Сучасні ортопедичні матраци діляться на дві великі категорії – пружинні та безпружинні. В асортименті інтернет магазину “Магдек” ви побачите обидва ці варіанти. У цьому розділі пропонуємо ознайомитися з пружинними матрацами в різних розмірах. їх особливостями, перевагами та асортиментом. Особливо сьогодні буде вигідно купити матрац в Києві від Магдек на офіційному сайті компанії magdek.com.ua. Але спочатку варто ознайомитися з особливостями технологій, які використовуються для виробництва цих виробів.

Пружинний матрац: види та відмінності

Є два основних типи пружинних блоків, представлених у сучасних матрацах. Це Bonnel та PocketSpring. Перший варіант називають класичним. Верхня та нижня основи з’єднуються в ньому. Всі пружини, звужуючись до центральної частини матраца, розходяться по краях, візуально нагадуючи пісочний годинник. Блок Боннель також називають залежним. Пружинний матрац цього типу має кілька переваг у контексті співвідношення ціни та якості, які роблять його затребуваним. Вони такі:

  1. Довговічність. Традиційна технологія, яка використовується багато років, показує свою практичність та витривалість.
  2. Вдалий розподіл навантаження. Ортопедичний матрац із залежним пружинним блоком нормально підтримує спину і дає можливість добре відновити сили під час нічного сну чи денного відпочинку.
  3. Щодо невисока ціна. Як правило, такі матраци коштують дешевше, ніж ті, які виготовлені з незалежним пружинним блоком.

Технологія PocketSpring є сучаснішою. Якщо ви вибираєте нові технології для свого комфорту та здоров’я, замовити пружинний матрац такого типу буде гарним рішенням. Пружини у ньому нагадують своєрідні стільники, розташовуючись рядами чи шаховому порядку. Кожна з пружин знаходяться в спеціальному чохлі, візуально нагадуючи своєрідне барило. Ці матраци краще повторюють контури тіла людини. Тому їх зазвичай обирають ті, хто зацікавлений у максимальному ортопедичному ефекті.

Пружинні матраци: переваги матраців від Магдек

Хочете замовити пружинний матрац у Києві чи іншому українському місті? Офіційний інтернет-магазин magdek.com.ua відкриває для клієнтів відчутні переваги сервісу та забезпечує вигоду від покупки. Замовляючи пружинний матрац у Києві, ви отримуєте:

  • великий асортимент товару, серед якого легко вибрати саме те, що вас цікавить;
  • широку цінову лінійку, що відкриває можливість придбання людям із різними фінансовими можливостями;
  • доставку до будь-якого українського міста;
  • наявність регулярних розпродажів та знижок для тих, хто прагне максимальної економії;
  • грамотне консультування, що допомагає клієнтам вибирати саме ті матраци, які відповідають актуальним для них критеріям.

Щодо переваг самого товару, то це:

  • використання актуальних технологій виробництва, що роблять матраци зручними та практичними;
  • екологічність та довговічність матеріалів, які компанія-виробник вибирає для свого товару;
  • різноманітність варіантів виробів різного типу, жорсткості та розмірних характеристик.

Шукаєте якісні ортопедичні матраци? Численні позитивні відгуки на пружинні матраци від клієнтів інтернет магазину “Магдек” підтверджують те, що купівля цих виробів буде вашою вигідною інвестицією у власний комфорт та здоров’я.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.