Home Holidays Де шукати джерела для написання курсової роботи: корисні рекомендації

Де шукати джерела для написання курсової роботи: корисні рекомендації

by vinokurova_mv

Інформацію для написання курсової роботи можна брати в багатьох джерелах: науковій літературі, методичних вказівках і на інтернет ресурсах. Якщо мати план дій з написання, тоді можна приступати до збору інформації.

Де шукати інформацію

Для спрощення написання рекомендується відразу окремо робити розділ списку літератури. Використовували якесь джерело для написання, відразу записали його список і зробили посилання в курсовій. Це оптимізує процес і набагато спрощує його. Якщо немає часу або щось не виходить, можна замовити курсову роботу у професіоналів.

Літературу краще розбивати на кілька частин:

  • основна література і книги, звідки береться основа курсової роботи і найчастіше посилаєтеся на неї в тексті;
  • допоміжна, звідки беруться лише пару фраз і цитат;
  • окремо краще робити посилання на інтернет ресурси.

Така оптимізація дозволить швидко і оперативно все написати. І хоч багато хто вважає, що це даремний розділ, на який ніхто ніколи не звертає уваги, то це велика помилка. Пошук літератури і її правильне оформлення займає більше часу, ніж саме написання курсової.

Оцифровка-це найкращий винахід людства. В інтернеті можна знайти будь-яку книгу або наукову статтю в оцифрованому вигляді. Не треба ходити по бібліотеках, Шукати важкодоступні книги, коли все це можна знайти вдома в Інтернеті. Але і тут є нюанс, весь матеріал в курсовій повинен бути унікальним. Не можна просто брати якийсь розділ з чужої роботи і вставляти його в свою. Якщо беруться окремі цитати, то на них обов’язково робиться посилання на першоджерело.

Унікальність курсової завжди перевіряється спеціальними програмами. Якщо унікальність нижче 90%, то така робота не приймається. Це стосується і інших робіт: дипломних, дисертацій і т.д. чужі роботи необхідно переписувати своїми словами, додавати списки, графіки, таблиці, в загальному робити все, щоб унікальність текстової частини була більше 70%, а 30% допускається залишити на термінологію і назви, які змінити або перефразувати не можна.

Є джерела, які неможливо знайти в інтернеті або продаються за гроші. Але є бібліотеки у ВУЗах і читальні зали, де їх можна знайти в друкованому виданні і безкоштовно. Чим більше інформації використано при написанні курсової, тим цікавіше і унікальніше вийде робота. Високі оцінки ставлять тільки за унікальний, грамотно написаний і правильно оформлений матеріал.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.