Home The property Хімчистка килимів: переваги та порядок дій

Хімчистка килимів: переваги та порядок дій

by buma888

Побутовими засобами очистити килим важко. Багато плям занадто добре в’їдаються в ворс, і побутова хімія не справляється. Використання важкої артилерії на зразок агресивних хімічних засобів може серйозно зашкодити структурі ворсу та малюнку — і не впоратися із забрудненнями. Періодично необхідно професійно очищати килим, і зробити це може лише хімчистка килимів. У Києві вона займається компанія Carpet Service.

Переваги

Професійне хімічне чищення здатне повернути килиму первозданний вигляд. Виглядатиме він так, ніби тільки прибув із магазину! Усі сліди експлуатації просто зникнуть. І це не просто зовнішня чистота: ніяких застарілих забруднень, відкладень волосся та вовни свійських тварин, шкідливих мікроорганізмів не буде. Килим стане по-справжньому безпечним.

Хімчистка не ушкоджує матеріали килима, не вимиває їх пігменти. Килимок дорогий як пам’ять? Бережне чищення не зашкодить йому.

Для людини процес також безпечний. Carpet Service використовує турецьку хімію, нетоксичну та не викликає алергії. І ретельно позбавляється залишків хімічних речовин. Після хімчистки килим не вплине на здоров’я.
У Carpet Service зрозумілі прозорі ціни. Ціна формується за розміром килима. Жодних додаткових націнок за складність забруднень та усунення запахів! Віддаючи килим у хімчистку, ви завжди знаєте, на що розраховувати.

Чи не хочеться нести килим особисто? Замовте вивезення до Carpet Service. Фахівці заберуть виріб, а після чищення доставлять його додому.

Порядок дій

Ручних операцій у хімчистці практично немає. Працюють машини, точніше спеціальні верстати. Спочатку килим вирушає на вибивання; механізми верстата позбавляються пилу та сухих забруднень, навіть тих, що проникли в саму глибину килима. Потім настає черга професійного видалення плям. Далі килим вирушає на новий верстат, тільки його не вибивають – миють механічними щітками та безпечною хімією. Виріб стирають з двох сторін, щоб він став на 100% чистим.

У справу вступає спеціальна центрифуга для килимів. Чистий килимок, згорнутий рулоном, відправляється всередину і проходить цикл полоскання та віджимання. То видаляє з ворсу речовини, що чистять і практично повністю висушує виріб.

Для остаточного сушіння килим вирушає до спеціальної кімнати. Та теплові гармати, осушувачі та вентилятори досушують його. Сушіння йде настільки швидко, що хвороботворні організми не встигають розвиватися всередині.

Останній крок – запакувати чистий сухий килим і віддати або відвезти його замовнику.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.