Home The property Новий вражаючий проект – the Orchard Place в JVC

Новий вражаючий проект – the Orchard Place в JVC

by buma888

Peak Summit Real Estate – український девелопер, який нещодавно з’явився на ринку, але обіцяє безпрецедентні інвестиційні можливості для потенційних покупців.

Ми з гордістю представляємо унікальний проект від забудовника Peak Summit Real Estate – The Orchard Place. Він зручно розташований в центрі одного з найкращих районів Дубаю – JVC.

Розглянемо деякі з найважливіших особливостей та переваг, доступних для майбутніх мешканців. Це обіцяє високі показники рентабельності інвестицій – від 10% до 25%.

Перш за все, всі квартири, як і сама будівля, матимуть найсучасніший дизайн екстер’єру та інтер’єру. Щоб врятувати власників житла від сонця та спекотної погоди, стратегічне місце розташування з 3-х сторін оточене парками та садами.

Майте на увазі, що перша черга вже майже розпродана. Цей ексклюзивний проект привернув велику увагу і швидко набрав популярність.

До продажу доступні студії від 51 кв. м, квартири з 1 спальнею від 67 кв. м, 2 спальнями від 127 кв. м і пентхауси від 193 кв. м. Ціни варіюються від 700 000 дирхамів до 3,8 млн дирхамів.

Що може запропонувати The Orchard Place майбутнім мешканцям? Різноманітні зручності преміум-класу:

  • Два ресторани на першому поверсі
  • Зона для зустрічей гостей та проведення заходів
  • Дві окремі зони для барбекю
  • Дорослий та дитячий басейни
  • Тренажерний зал, зал для йоги на терасі та чотири парові лазні
  • Дитячі ігрові майданчики в приміщенні та на відкритому повітрі
  • Поле для настільного тенісу, баскетболу та футболу

The Orchard Place – це місце, де комфорт поєднується зі зручністю. Це стиль життя, розроблений індивідуально для вас і ваших близьких. Зручне розташування забезпечує безтурботне життя з численними магазинами, школами, лікарнями та рекреаційними зонами, розташованими в безпосередній близькості.

Peak Summit Real Estate та її флагманський проект, The Orchard Place, є ідеальним поєднанням комфорту та спокою. Ви можете насолоджуватися тихим і спокійним життям з усіма можливими зручностями прямо перед вами.

Не соромтесь звертатися до нас за більш детальною інформацією, екскурсією з брокером і безкоштовною консультацією з усіх аспектів цього нового вражаючого проекту, одного з найбільш затребуваних об’єктів нерухомості в Дубаї.

Майте на увазі, що пропозиція обмежена, і квартири розпродаються щодня. Тому зв’яжіться з нами, щоб дізнатися, які квартири ще доступні, перевірити ціну, плани оплати, дату передачі та іншу важливу інформацію. Ми прагнемо надати вам найкращі варіанти, щоб ви могли жити життям своєї мрії в The Orchard Place, Дубай.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.