Home Sport Дитячі велосипеди: популярні моделі та критерії вибору

Дитячі велосипеди: популярні моделі та критерії вибору

by buma888

Ви хочете подарувати своїй дитині море позитивних емоцій? Зацікавлені в тому, щоб вона активно проводила вільний час? Тоді варто купить дитячий велосипед, тому що він не дозволить дитині будь-якого віку занудьгувати. У продажу запропонований найширший асортимент таких транспортних засобів, тому ви легко знайдете підходящий варіант.

Критерії вибору дитячого велосипеда

Під час вибору велосипеда для дитини необхідно звернути увагу на деякі фактори. Серед основних моментів:

  1. Вік та зростання дитини. Якщо йдеться про малюка, вибирайте триколісний велосипед або ж біговіл. Старшим дітям підійдуть велосипеди із двома колесами, розміри яких широко варіюються.
  2. Розмір коліс. Цей показник впливає на керованість, рівень комфорту та безпеку дитини. Зазвичай велосипеди для дітей оснащуються колесами розміром 12-24 дюйми. Чим більшими вони будуть, тим простіше дитина подолає перешкоди і розженеться до великої швидкості.
  3. Тип рами. Вибір залежить від цілей та потреб. Наприклад, велосипеди з низькою рамою дозволять із зручністю сісти та підвестися. Високий вхід є найстійкішим. Універсальною вважається середня рама, тому орієнтуйтеся на зручність дитини.
  4. Гальмівна система. Дитячі велосипеди оснащуються ободними або дисковими гальмами. Краще вибирати останній варіант, тому що такі системи забезпечують гарне зчеплення з дорогою і добре працюють на мокрих поверхнях.
  5. Сидіння та кермо. Вони повинні бути регульованими по куту нахилу та висоті. Завдяки цьому посадка дитини буде правильною, подорожі стануть комфортними.

Сучасний магазин велосипеды пропонує в найширшому асортименті. Деякі моделі доповнюються кошиком, захисними крилами, дзвінком, підніжкою, тому ви не обмежені у своєму виборі.

Види дитячих велосипедів

У продажу можна знайти різноманітні варіації транспортних засобів. Розглянемо їх характеристики докладніше:

  1. Біговели. Ці велосипеди чудово підходять для навчання їзді. Вони не мають педалей, застосовуються для розвитку координації рухів і рівноваги.
  2. Триколісні велосипеди. Відмінний варіант для малюків, які поки що не вміють кататися на транспорті із двома колесами.
  3. Двоколісні велосипеди. Найбільш поширені конструкції. У них два колеса, є гальма та педалі. Можна підібрати велосипед, який підійде для дитини конкретного віку.
  4. Гірські велосипеди. Призначені для активних дітей, які люблять кататися пересіченою місцевістю.

Також ви можете придбати шосейний велосипед та інші моделі конструкцій. Визначтеся з потребами дитини, щоб інвестиції були вигідними!

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.