Home Economics Чому вигідно використовувати CRM-систему для обліку продажу товарів

Чому вигідно використовувати CRM-систему для обліку продажу товарів

by marusia

CRM-системою називається програма, написана для компаній, які ведуть торгівельну діяльність. Вона автоматизує процес, зберігає інформацію про товарі, клієнтську базу, що допомагає удосконалити торговельну діяльність за рахунок підвищення якості обслуговування.

Якщо прочитати подробиці на https://h-profit.com/ua/landing/accounting-software, то можна дізнатися про багато переваг, які має дана програма:

  1. Тепер облік продажу товарів здійснюється на порядок простіше. Вам не потрібно запам’ятовувати, скільки товару на складі, коли буде завезення нової партії, який прибуток за окремими позиціями. Все це за вас виконає програма.
  2. Можливість відкриття кількох рахунків у різних валютах. Програма може виконувати операції між цими рахунками.
  3. Дізнавшись більше про облік на https://h-profit.com/ua/, ви зможете оцінити сервіс гідно. Він легко сформує коло постійних клієнтів, яких сповіщатиме про акції, знижки, бонуси, вітатиме з днем народження тощо.
  4. Проведе монторинг продажів з метою визначення найприбутковіших каналів.

Ця програма добре інтегрується зі службами доставки, такими як «Нова пошта», «Укрпошта». З нею можна відстежувати рух товару поетапно, повідомляти власників про прибуття посилки, друкувати супровідні документи.

Чому вигідно використовувати CRM-систему для обліку продажу товарів

Ця програма є досить важливим ресурсом для відділу продажів, оскільки має низку таких корисних функцій, як нагадування про домовленості з клієнтом за рахунок збереження запису розмови, розсилання повідомлень про майбутні зустрічі і т.д.

СRМ-системою вигідно користуватися з таких поширених причин:

  1. Сервіс дуже простий і зрозумілий. Він включає складський та фінансовий облік, що має зручний інтерфейс доступний до розуміння навіть недосвідченого користувача.
  2. Здійснення супроводу на будь-якому відрізку діяльності. Вам допоможуть зрозуміти систему, налаштувати, провести інтеграцію (якщо буде потреба).
  3. За рахунок наявності мобільного додатка, частину операцій або всі ви зможете виконувати зі смартфона.
  4. Для повноцінної роботи з сервісом не потрібно здобуття бухгалтерської освіти. Програма написана доступною мовою;

Використання сервісу безпечне, тому що всі ваші дані зашифровані та знаходяться в Хмарі. На даний час в Україні запроваджено обов’язкове використання касових апаратів. Цей сервіс дозволяє створювати фіскальні чеки в автоматичному режимі.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.