Home The beauty Cat Orange – стильний жіночий одяг від провідних виробників

Cat Orange – стильний жіночий одяг від провідних виробників

by buma888

Яка вона, сучасна жінка? Напевно, красива. А яка ще? Про це далекого 2004 задумався Cat Orange, тоді ще маленький бутік на київському Подолі. Пошук відповіді на це питання призвів бутік до статусу модного будинку, відомого по всій Україні. Сьогодні в одяг Cat Orange одягаються українські зірки. Що ж у ньому особливого?

Про концепцію

Cat Orange просуває особливе ставлення до жінки. Якщо подивитись подробиці на https://catorange.ua/ , видно, що модний будинок вважає її не лише гарною. Зрозуміло, жіночність і краса дуже важливі, але сучасна жінка не ніжна орхідея. Вона ділова, успішна, діяльна, цінує свій час та особистий комфорт. Одяг для неї повинен поєднувати жіночність зі стриманою елегантністю, властивою по-справжньому розкішним речам, зручністю (соромки, що стискають рухи, відправляються на звалище) і відмінною якістю.

Парадоксально, але модний будинок не надто стежить за модою — і це є частиною концепції Cat Orange. Віяння моди приходять і йдуть, і гонитва за трендами обертається горою безглуздих покупок. По-справжньому гарний одяг має бути універсальним, вічним, доречним навіть через десятиліття.

Особливості виробництва

Про виготовлення речей Cat Orange почитати більш інформації на https://catorange.ua/katalog/ варто, адже це нетривіальний процес. Модний будинок підходить до питання відповідальніша за більшість виробників. Все починається із закупівлі текстилю. Cat Orange використовує тільки натуральні матеріали, тому до тканини та трикотажу висуває особливі вимоги. Його партнери входять до кращих виробників текстилю в Європі. Фурнітура теж європейська, гарна та надійна.

Але ще до закупівлі розпочинається робота професійних дизайнерів. Вони створюють ескізи майбутнього одягу та відбирають лише найкращі. Далі створюються макети та схеми, за якими речі виготовлятимуться. І закуповуються потрібні матеріали.

Cat Orange виробляє одяг на найтехнологічнішому та найсучаснішому обладнанні. Але одній техніці не довіряє: такий якісний та надійний одяг робить великий відсоток ручної праці. На кожному етапі виробництва одяг проходить ретельний контроль якості. Вона довговічна, зносостійка, повільно рветься і не схильна до швидкого вигоряння. Варто замовити одяг на https://catorange.ua/bruki/ , і ви більше не повернетеся до платтям, що розсипаються, і розходяться по шву штанам.

Речі випускаються обмеженим тиражем. Основа Cat Orange – лімітовані колекції. Дизайнери не люблять повторюватися і постійно шукають нові ходи, щоб порадувати покупців гарним та зручним одягом.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.