Home The beauty Чому в сучасних офісах використовують столи з регулюванням висоти

Чому в сучасних офісах використовують столи з регулюванням висоти

by buma888

Сучасні офіси з часом зазнають змін. Наразі стали популярними офісні столи з регулюванням висоти. Це обумовлено не так модними трендами, як турботою про здоров’я офісних працівників.

Столи з регулюванням висоти допомагають уникнути низки проблем, викликаних малорухливим способом життя. При постійному сидінні за звичайним робочим столом, через час виникає низка негативних симптомів:

  • болісні відчуття в області спини;
  • зниження концентрації уваги, через затікання плечових і комірних м’язів, що дають поштовх до виникнення головного болю;
  • загальна втома через неможливість змінити положення тіла більш зручне.

Столи з регулюванням висоти від компанії Tehnotable не лише покращують ергономіку робочого місця, а й сприяють підвищенню продуктивності праці, оскільки працівник у будь-який момент може змінити положення тіла. На офіційному сайті компанії ви знайдете широкий асортимент ергономічних меблів для офісу, які доставлять до будь-якого міста України.

Регульований стіл є одним із трендів на здоровий офіс і це позитивно позначається на продуктивності трудового колективу: підвищується продуктивність праці, оскільки офісні меблі відповідають геометрії тіла працівника. Він може розпрямити плечі та вільно розташувати лікті на робочій поверхні. Це дозволяє зберегти правильну поставу та уникнути проблем із хребтом.

Переваги використання в офісах столів із регулюванням висоти

Встановлення ергономічних меблів у робочому приміщенні має низку незаперечних переваг:

  • регульований стіл дозволяє працівнику змінювати положення з сидячого на стояче в міру необхідності. Це допомагає запобігти виникненню низки захворювань, викликаних сидячою роботою: варикоз, сколіоз, протрузії, хребетні грижі тощо;
  • у положенні стоячи значно знижується навантаження на хребет;
  • регулярна зміна положення тіла допомагає спалювати більше калорій;
  • суттєво зменшується навантаження на органи малого тазу, включаючи нирки;
  • регулярна зміна робочої пози допомагає встигати більше протягом робочого дня.

Тривале перебування у нерухомому становищі викликає у організмі відчуття схожі зі стресом. Регулярно змінюючи позу, ми не дозволяємо гормональній системі виробляти гормон стресу, що, позитивно позначається на організмі загалом, сприяє добрій розумовій діяльності протягом усього робочого дня.

Leave a Comment

@ ANews – Alabama state news, 2022.